• Crosstrainer fra Kettler og mange andre kendte mærker

  Crosstrainer er et super smart motionsredskab som har taget verden med storm og er blevet et kæmpehit i alle motionscentre. Crosstrainer er en kombination af flere motionsmaskiner samlet i en. Der er elementer af både kondicykel, løbebånd og stepper. Alle disse er samlet i en maskine, som så sørger for at hele din krop bliver aktiveret ved brug.

  Alle de store muskelgrupper

  Er du ude efter fitness udstyr, hvor du kan bruge alle de store muskelgrupper, er der en maskine du ikke kommer udenom. En crosstrainer er noget af det bedste du kan komme i gang med at bruge. Den maskine, er grunden til at mange i dag, får endnu mere ud af at træne, da du får brugt alle de store muskelgrupper.

  Fitness udstyr – en uundværlig del, er crosstraineren

  Vil du gerne have fitness udstyr, hvor du får rørt hele kroppen, er der altså ikke mulighed for at komme uden om en crosstrainer. Den er god til længere tids træning, da dine led ikke bliver belastet på samme måde, som på et løbebånd. Du får samtidig rørt alle dine større muskelgrupper, hvilket er med til at sikre en mere harmonisk træning og du opnår en bedre kondi, da du kan regulere din hastighed og modstand, så du presser pulsen på det rigtige niveau. Med de mange fordele en en crosstrainer giver, har du altså et stykke fitness udstyr i absolut topklasse, der kan være med til at give dig en bedre form. Du skal selvfølgelig selv klare en del af arbejdet, men tænk at kunne komme hjem til en maskine og brænde nogle kalorier af, du føler dig så tilfreds efterfølgende, at det er det hele værd.

  Crosstrainer eller step – Du kan få det hele her

  Med de vidt forskellige muligheder for fitness udstyr, er det altid vigtigt at være fokuseret på hvad du ønsker. Vil du gerne have en god grundform, ønsker du mere action eller vil du arbejde med specielle muskelgrupper. Uanset hvad du vælger, er der mulighed for at forbedre din form med fitness udstyr, håndvægte eller det større motionsudstyr, som flere af maskinerne godt kan defineres som. Uanset om du vil crosstraine eller steppe, kan det lade sig gøre at få lige præcis den maskine, der passer til dit behov. Det er vigtigt ikke at starte ud med en super avanceret maskine, hvis du ikke er en trænet udøver. For at få mest muligt ud af træningen, er det altid vigtigt at starte ud med den type fitness udstyr, der passer til dit niveau.

  Samlet oversigt over fitness udstyr